Druktemaker Down Under


'Dit heerlijke boek is een aanrader voor iedereen die een lange reis wil maken met een peuter of kleuter. Echt een feest der herkenning! Vlot geschreven met leuke anekdotes.' Marlieke Kroon - journaliste van Kleine Globetrotter


'Wat een HEERLIJK boek.' Nancy Ubert - journaliste van Vrij Magazine


Ook met jonge kinderen kun je de wereld ontdekken. Op reis gaan, verre landen bezoeken en genieten van andere culturen en prachtig natuurschoon hoeft echt niet te stoppen zodra er gezinsuitbreiding plaatsvindt. Juist niet! Bedenk eens wat al die mooie en leerzame avonturen met je kind doen. Druktemaker Down Under neemt je mee langs tal van kindvriendelijke plekken in Nieuw-Zeeland en Australiƫ, beschrijft grappige en ontroerende situaties en geeft massa's handige tips voor het reizen met kind(eren).


In Druktemaker Down Under reist Elly Molenaar zes maanden lang met vriend Richard en dochter Nika (3) door Nieuw-Zeeland en Australiƫ. Een half jaar vol onvergetelijke belevenissen, dikke pret en bijzondere momenten. Van een aanvaring met een zeehond in Oamaru en een driftbui in de rugdrager op een bergkam in West-Australiƫ tot een heuse 'kolala'-expeditie in New South Wales.

 

Nieuwste foto's

Copyright Elly Molenaar | All rights reserved