Debuutroman Opgevreten, uitgespuugd

'Dit boek had me meteen te pakken. Een fijne schrijfstijl en het verhaal loopt als een trein. Ik zie het voor me! Een aanrader dus.' Lydia van der Weide - journaliste van onder meer Viva, VROUW Glossy, Linda en Margriet

Wat zou jij doen als je ontdekt dat je grote liefde vreemdgaat? De wereld van freelance journaliste Madelon stort in wanneer ze erachter komt dat 'haar' Dennis haar bedriegt met een andere vrouw. Al tien jaar lang hebben ze een relatie en nu is daar zomaar ineens die ander: een klein, slank meisje met donkere krullen dat totaal niet op Madelon lijkt. Voor Christine, die zojuist zonder duidelijke reden aan de kant is gezet door Mike, komt Dennis precies op het juiste moment.

 

Twee vrouwen, twee gekrenkte harten. Madelon, de onzekere, iets te dikke dertiger versus de mooie, vrijgevochten en zelfverzekerde Christine, pas 23 jaar oud. Twee totaal verschillende vrouwen, beiden met een heel ander leven, maar verbonden door een enkele man; Dennis. Opgevreten, uitgespuugd vertelt het eigentijdse verhaal van twee tegenpolen en hun zoektocht naar ware liefde.


Bestel hier!

 

Nieuwste foto's

Copyright Elly Molenaar | All rights reserved